olvastam róla  
  Panziónk annak a vágyunknak az eredményeként született meg, hogy megvalósítsunk egy tervet, amely a tevékenységünket nem csak egyszerű vállalkozói tevékenységnek láttatja… mindez a városunk, a mai és a múltbéli Reggio Calabria iránt érzett igen erős szeretetünkön alapul. Célunk, hogy egy csodálatos mozaikkép egyetlen aprócska darabjához  
hasonlatosan tevékenységünkkel mi is hozzájáruljunk Reggio Calabria turisztikai felvirágoztatásához és azon belül is különösen annak a gyönyörű domboldalnak a kiaknázásához, amelyen létesítményünk elhelyezkedik. Számunkra teljesen természetes, hogy a turista szállásszolgáltatási szektorban végezzük tevékenységünket, mivel működésünk rendjét a calabriai hagyományok ihletik, amely minden máshoz képest előtérbe helyezi a vendégszeretetet; ügyfeleink mindenekelőtt vendégek. Emellett meggyőződésünk, hogy szülőföldünk történelmi, kulturális értékekben és természeti szépségekben, szórakozási lehetőségekben és még sok minden másban gazdag és feladatunknak tekintjük, hogy ezeket az étékeket terjesszük annak érdekében, hogy azt mindenki mértéktartás és a közjó szem előtt tartása mellett kiélvezhesse.  
Szeretettel várjuk Önöket, Carmen és Gabriele
 

Autóval:

Az A3 Reggio Calabria Nord kijáratnál (utolsó kijárat) forduljon jobbra a Palasport Pentimele irányába, aztán forduljon jobbra a Via Italia-n (amelynek a folytatása a via Nazionale Pentimele), menjen egyenesen 1,5 km-t, majd forduljon jobbra és menjen a Fortini Pentimele felé 2 km-t.

Vasúton vagy repülőgéppel érkező vendégeinket örömmel felvesszük, és saját gépkocsinkon visszük el a szálláshelyre.

 
 
 
Válassza ki az idő és a szabad szobák ellenőrzésére